torstai 10. marraskuuta 2011

onnea Nemo! ja minä :D

Niin, tämä päivä on ollut yhtä synttärihumua, ja on ollut rankkaa! :D
Nemo-rakas täytti tänään 1v <3, ja meikäläinen 27v, joten pidettiin pikku synttärit meidän pikku perheen kesken. Mehän juhlitaan mun synttäreitä vasta lauantaina, joten tämä päivä oli Nemon :)

Nemolle puettiin sininen silkkirusetti kaulaan heti kun töistä pääsin kotiin, ja se piti sitä iltaan asti, joskin välillä hieman inhoten :D Ihmistyttöjen kotkotuksia tommoset häiritsevät kapistukset...
Synttäreiden kunniaksi ostettiin lapsosille pari uutta onki- ja huiskalelua, ja heitettiin samalla vanhat ja kärsineet pois. Ohjelmassa oli siis paljon leikkimistä, parvekkeella käyntiä, yleistä häslinkiä ja väkisin-valokuvaamista :D Mä siis halusin, että Make ottaa meistä jonkun yhteispotretin, mutta Nemo rimpuili sylissä niin hirveästi, ettei kuvaamisesta meinannut tulla mitään, ja jos se olikin jossain välissä rauhallisena mun sylissä, niin sitten se ei katsonut kameraan edes huiskan avulla -.- Pari ihan kelpoa otosta onnistuttiin saamaan.







Parin tunnin valokuvaustaisteluiden jälkeen kisut nukkuivat useamman tunnin, ja iltapalaksi tein Nemolle pienen "kakun" x) Nikki ja Nuno saivat samaa tavaraa, mutta muodon vuoksi (= koska eivät ole päivänsankareita) ihan omista kipoistaan, ja joitakin herkkunappuloita jätin pois, sekä juustosydämet ja "kynttilän". Näytti maistuvan :)
Inhottava nauhahökötys otettiin kaulasta pois heti syönnin jälkeen :)

Nemon 1v-mössökakku :D Keitettyä seitiä, keskellä turkkilaista jugurttia, "kynttilänä" pala kuivattua kanankaulaa, erilaisia herkkunappuloita (Whiskas Dentabits, lohenmakuisia täytetyynyjä, juustonappuloita), raksuja, sekä reunoilla juustosydämiä ja Miamorin malt cremeä.




Töissä ohjaaja muisti mua pienellä lahjalla :) <3 Ihailin näitä taannoin hänen korvissaan ja harmittelin, ettei sitä kauppaa enää ole, mistä hän nämä osti, ja nyt hän antoi ne mulle lahjaksi <3 Sopivat kuulemma paremmin mun tyyliin :D Aivan ihanat, kiitos ^^


Itse tosiaan juhlistan synttäreitä lauantaina, jolloin tossa Rockin' Hoodissa on kauan odottamani Havenin pikkujoulubileet, missä esiintyy myöhemmin illalla Ghoul Patrol ja Profane Omen :) Vitsi niin siistiä nähdä oma lempibändi livenä naapurissa, ja vieläpä pitkäksi venyneen keikallakäyntitauon jälkeen. Ja lisäksi siellä tulee varmasti olemaan paljon kavereita <3 Hanne ja Ville tulee Oulaisista meille, ja Feline-mussukka tulee myös meille etkoilemaan :) Can't wait! :)

Joulukuun alussa Saloon avataan uusi, Keikkamesta-niminen baari, ja sinne on tulossa ihan sikana hyviä bändejä soittamaan! (Tsekkaa keikat tuolta Havenin sivuilta) Mulle alkaa tulla kiireisiä viikonloppuja, kun näkee niin paljon mahtavia bändejä tuossa ihan vieressä :) Ei tarvii matkustaa mihkään enää :D Mun keikkakalenteri siis pikkuhiljaa täyttyy noista Keikkamestassa olevista keikoista...
Baarin avajaiset ovat siis 2.12., jolloin siellä soitteleepi Amoral ja Bill Skins Fifth, joten sinne kaikki!

Ja vielä:
Paljon onnea ihanalle Nemolle! :)

4 kommenttia:

  1. Hyvää synttäriä teille molemmille! :) Nemokin niin komeana poseeraa :D

    VastaaPoista
  2. Aww kuinka söpöä! Onnea molemmille! Mullakin on pian synttärit :)

    VastaaPoista