sunnuntai 25. joulukuuta 2011

jouluaatto 2o11

Jouluaatto meni ainakin täällä kuin siivillä! Aamupäivällä tuli lähinnä pistettyä itseänsä valmiiksi juhlapäivään, ja siivottua vähän, ja sitten pitikin jo olla menossa. Äidin luona ehdittiin olla vain n. 3,5 tuntia, mikä vaikutti vain ihan pieneltä hetkeltä o.O Sitten pitikin taas jo rientää toiseen paikkaan. Osaltaan tietysti vaikuttaa tuo tunnin ajomatka mennessä ja tullessa, mutta kuiteskin. Mummu ja vaari olivat tänäkin vuonna aattona "meillä" :)

Itse päätin pistää hieman erilaista meikkiä, joten pitihän siitä ottaa kuviakin. En ole tottunut noin vaaleaan silmämeikkiin, joten ajoittain oli tosi friikki-olo kun vilkaisin itseäni peilistä. Asu mulla oli vähän joka välissä nähty, joten siitä en edes yrittänyt saada kuvaa.
























Mä onnistuin TAAS ottamaan joulupöydän antimista vaivaisen yhden kuvan, eikä siinäkään ole kuin puolet ruuista -.- Muistaisinkohan mä ensi jouluna? En pakottanut äitiä ottamaan meidän karppausta huomioon, ja rehellisesti sanoen tässä kuussa meidän karppaus on mennytkin päin persettä, joten kaikki joulun herkut menevät tähän samaan konkurssiin. Otetaan sitten vuodenvaihteen tienoilla taas takaisin... Ruoka oli siis ihan perinteistä joulupöperöä, sillä erolla että tarjolla oli kalkkunaa eikä kinkkua. Mua ei kyllä haittaa yhtään, koska tykkään kalkkunasta tosi paljon. Ruoka oli tosi hyvää, mutta johtuneeko sitten äkillisestä ruokavalionmuutoksesta ja hiilariähkystä, että mulle riitti yksi kierros safkaa, ei vaan mahtunut enempää. Saatiin toki ruokia sitten vielä mukaammekin. Leivoin jälkkäriksi karpin epäkarpisti glögi-juustokakun, ja siitä kuitenkin muistin ottaa kuvankin. Oli tosi hyvää, mutta glögi olis saanut mun mielestäni maistua enemmän, ensi kerralla siis laitan varmaan täytteeseenkin glögiä.


Äidiltä tosiaan lähdettiin pikavisiitille Mustiolle, missä tädit isän puolelta, sekä ukki olivat joulun vietossa toisen tätini perheen luona. Tunnin verran vaihdettiin kuulumisia, ja nuorin serkkuni Ilmari näytti mitä kivaa Joulupukki oli tuonut :) Loppujen lopuksi päädyttiin toisen tätini kanssa kasaamaan Ilmarin sekoittamaa 3D-hologrammi-magneetti-palapeliä, eikä se ollutkaan niin kovin helppoa :D
Tätini lähti viemään ukkia takaisin kotiin siinä puoli kahdeksan aikaan, joten lähdettiin samalla huristelemaan kotiin päin. Harmi vaan, että mun jokajouluinen traditio koki nyt kolauksen, nimittäin en nähnyt Samu Sirkan joulutervehdystä :/

Lahjoja saatiin jälleen jostain syystä niin paljon, ettei niitä kunnolla oikein saanut kuvattuakaan x) En nyt saanut sitten kuvaa kuusesta paketit allaan, kun suurin osa paketeista avattiin äidin luona, eikä siellä ollut kuusta. Vaikka olivatkin vaikeita kuvattavia, niin en nyt viitsi useampaa kuvaa lahjoista laittaa.


Henni sai:
- Supernaturalin 1. tuotantokauden
- Nemi 6 -albumin
- The Body Shopin mansikantuoksuiset suihkusaippuan ja vartalovoin
- Remingtonin suoristusraudan
- 2kg käsipainot
- sukat

Make sai:
- Primuksen, Primordialin ja Gojiran bändipaidat
- boksereita ja sukat
- Simpsoneiden 14. tuotantokauden
- rannekorun

Yhteiseksi saatiin:
- pussilakanasetit ja aluslakana
- Trivial Pursuit ja Private Pleasures -pelit
- äidin virkkaama matto ja kori
- 20€:n lahjoitus SEY:lle :)
- paljon erilaisia herkkuja, kuten pähkinöitä ja manteleita, juustoja, viinirypäleitä, päärynöitä, glögiä, kahvia, suklaata sekä muita karkkeja
- kolme pulloa viiniä, joista yksi KISS-vinkkua :)
- rahaa yhteensä 520€ + kolikot purkeista, joiden summa saadaan tietää vasta tuonnempana

+ Nuno sai tosiaan sen villapaidan :) Kissoille yhteiseksi ostin vielä joulunjälkeislahjaksi uuden kiipeilypuun makkariin, kun huomasin, että Zooplussaan oli tullut uutuutena juuri sellainen, mitä olin haikaillutkin tänne Maupitin tilalle.

Kotiin tullessa tosiaan avattiin vain loput lahjat, ja mä rupesin pähkäilemään tuon Nunon paidan kanssa. Äiti oli jättänyt mun tehtäväkseni ommella siihen napit kiinni, mutta kerran ne ommeltuani päin persettä mun oli pakko soittaa äidille, että miten hitossa ne on tarkoitus laittaa :D Eikun uusi yritys ja puku kolmatta kertaa Nunon päälle. En oikein osaa sanoa tykkäsikö Nuno siitä vai inhosiko. Se nimittäin näyttää tosi alistuneelta ja masentuneelta, mutta kuitenkin se kehräsi koko ajan kun räpellettiin pukua kiinni x) Se ei istu Nunolle ihan täydellisesti, hihat ovat kainaloista hieman liian tiukat, ja paita on kokonaisuudessaan Nunolle aika iso, mutta ainakin tytöllä on nyt lämpimämpi :)


Nemo otti taustalla rennosti
 




Ja Make keksi äidin virkkaamalle hat... korille uuden käyttötarkoituksen :P

Ajattelin ensin lisätä tähän postaukseen joulupäivänkin juttuloita, mutta tästä tuli jo sen verran pitkä, että jatketaanpa siitä sitten joskus myöhemmin :)

1 kommentti:

  1. eikä mikä ihana villapaita. :) söpö kisuliini, tekis ihan mieli ottaa sylkyyn ja silittää!

    VastaaPoista